Persoonlijke service staat centraal

ZOEF omarmt diversiteit

ZOEF Fietsen heeft een ruim aanbod aan fietsenmerken met een divers aanbod aan fietstypes. Zoek je een fiets om je kinderen naar school te brengen en door te rijden naar het werk? Zoek je een nieuwe fiets voor je tiener? Of zoek je een fiets voor jou en jouw partner om mee te nemen op vakantie en zorgeloos rond te cruisen? ZOEF heeft een fiets voor ieders wens!

Familiefiets
Elektrische fiets
traditionele
stadsfiets


ZOEF Fietsen kiest voor merken die helder en vlot communiceren. Zo kunnen wij een snel en kostenefficiënt herstellingen uitvoeren.

Met elk fietsenmerk waarmee wij in zee gaan hebben we een heel goed contact met de vertegenwoordiger of de leverancier. We kiezen niet automatisch voor fietsenmerken met grote winstmarges, maar voor merken waarvan we zeker zijn dat we onze klanten met de beste service kunnen bedienen.

Spring gerust binnen in de winkel voor persoonlijk advies bij het kiezen van jouw nieuwe fiets.

Bij ZOEF weten we dat je een fiets niet zomaar van een plaatje kan kiezen. De maat van de fiets, zitpositie, functionaliteiten,… Maar ook het type ondersteuning bij elektrische fietsen, instaphoogte, ketting of riem,… Er zijn zo veel aspecten die elke fiets uniek maken in rijervaring. En bij ZOEF begrijpen we dat het allemaal wel wat ingewikkeld kan zijn. Kom gerust langs tijdens de openingsuren en wij helpen je zoeken naar jouw ideale nieuwe fiets. Wil je alle technische details uitgelegd, of net niet? Die keuze laten we aan jou.

Heb je ondertussen nog vragen?

Zit je nog met vragen die onbeantwoord bleven? Spring eens binnen in de winkel, of neem gerust contact op via mail, whatsapp of geef een belletje.