Leasing & Bedrijfsservice

ZOEF omarmt diversiteit

Een unieke fiets voor een unieke klant

Bij ZOEF begrijpen we dat iedereen eigen wensen en voorkeuren heeft bij het uitzoeken van de ideale fiets. We nemen dan ook de tijd om ├ęcht naar je te luisteren en samen op zoek te gaan naar de fiets die perfect bij jou past. Ons enthousiaste team staat altijd klaar met persoonlijk en deskundig advies zodat je met een glimlach op pad kan met jouw nieuwe fiets.

Eenvoud siert, maar hoeft niet saai te zijn!

Prijs-kwaliteit en herstelbaarheid staat centraal

Bij ZOEF Fietsen is klanttevredenheid de hoogste prioriteit, daarom kiezen we onze fietsenmerken zorgvuldig uit op basis van hun prijs-kwaliteit, onderhoudsgemak en beschikbaarheid van onderdelen. Eventuele problemen kunnen zo snel en effici├źnt opgelost worden.

Daarnaast hebben we sterke relaties opgebouwd met onze leveranciers. Deze samenwerking zorgt ervoor dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van hun fiets, wetende dat ZOEF Fietsen altijd klaarstaat om hen te helpen met een betrouwbare service.

Leasing, services & partners

ZOEF is aangesloten bij heel wat verschillende leasingmaatschappijen, biedt ondersteuning bij het verzekeren van je fiets tegen diefstal (indien gewenst) en heeft een aparte service voor bedrijven die collectief fietsherstel willen aanbieden voor werknemers – zelfs als de fietsen niet bij ZOEF werden aangekocht. Meer info:

020 fietsleasing

VDW Lease

Cyclis Bike Lease

Lease-a-bike

Enra Fietsverzekering

Bedrijfsaankoop en/of bedrijfservice

Met ZOEF in zee?

Ontdek onze fietsenmerken